Cloud opslag zakelijk

Bij cloud opslag zakelijk maakt u gebruik van een cloud server, dit is een server die u via een internetverbinding kunt bereiken. De cloud server staat niet langer op locatie, maar dankzij de internetverbinding kunt u er vanaf verschillende locaties toegang tot krijgen.

Dankzij zakelijk cloud opslag kunt u uw bestanden overal openen, zelfs op meerdere computers of apparaten. Uiteraard kunt u veilig bestanden delen, dankzij de goede versleuteling van de verbinding.

Het werken in de cloud zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Haal met cloud opslag zakelijk bestanden van de cloud server op bij de klant, of zorg ervoor dat u onderweg gewoon door kunt werken. Dankzij zakelijke cloud opslag  kunt u werken in de cloud en neemt u uw kantoor als het ware overal mee naartoe. U kunt samen met anderen werken aan de bestanden in de cloud, of de toegang hiertoe beperken en hier uitsluitend zelf gebruik van maken. U heeft met het oog op zakelijke cloud opslag zelf de touwtjes in handen.

Wilt u gebruik maken van cloud opslag zakelijk, of bent u benieuwd hoe dit u kan helpen om effectiever en efficiënter te werken?
 

Neem contact met mij op

 


Deel deze pagina


Ondersteuning Office 2007 stopt

Ondersteuning Office 2007 stopt Per 10 oktober 2017 vervalt de ondersteuning van Microsoft Office 2007. Microsoft zal vanaf oktober geen support meer bieden en er zullen geen nieuwe… Lees verder

Cloud diensten vergelijken

Cloud diensten vergelijken Er bestaan verschillende Cloud diensten en oplossingen. Hieronder zullen we er een aantal toelichten. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over… Lees verder