Branches

Zorg en Welzijn

De gezondheidszorg is vanzelfsprekend afhankelijk van de permanente beschikbaarheid van actuele (patiënt)informatie. In het streven de beste zorg aan patiënten te verlenen, moet ICT maximale ondersteuning bieden om de focus zoveel mogelijk op zorgverlening te houden.

lees meer

Advocatuur en Notariaat

Door onze jarenlange persoonlijke ervaring in advocatuur en notariaat, weten wij precies wat u dagelijks tegenkomt. En wat daarvoor de oplossingen zijn.
Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw core business en uw tijd efficiënt kunt inzetten voor uw klant.

lees meer

Zakelijke Dienstverlening

De huidige markt verlangt van zakelijke dienstverleners dat werkzaamheden steeds efficiënter uitgevoerd worden, projecten nog beter worden gecontroleerd en processen strakker op elkaar afgestemd zijn. Klanten verwachten dat van u, maar vragen dit ook aan de concurrent. Met daarbij ook scherpe tarieven, snelle resultaten en kwaliteit.

lees meer

Bouw en Installatie

Toegevoegde waarde leveren aan onze klanten in de bouw en installatietechniek met moderne ICT-oplossingen, gericht op prestatieverbetering en het optimaliseren en integreren van bedrijfsprocessen is de missie van CCO. Een even toegankelijke als eenvoudige doelstelling, waarbij de invulling echter, gezien de karakteristiek van onze doelmarkt én de snelheid waarmee technologische veranderingen plaatsvinden, niet meevalt.

lees meer

Handel en Productie

Binnen de handel en productie branche zijn eenvoud en snelheid van ICT belangrijke succesfactoren. De branches kampen met stagnatie van volumes en moeten kosten besparen, waarbij juist op het gebied van ICT veel winst te behalen valt. Door vestigingen op een slimme manier met elkaar te koppelen vanuit één ICT-platform, zijn kostenbesparingen te realiseren en productiviteitsvoordelen te behalen.

lees meer

 

 

 

 

 

 

 


Deel deze pagina


VoIP

VoIP Hosted Telefonie Dankzij VoIP, het bellenvia internet,hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. CCO Hosted Telefonie… Lees verder

Print & Document

Print en document oplossingen CCO kan u diverse Print & Document oplossingen adviseren. Wij zijn zowel Kyocera als Brother Business Partner. Dat betekent voor u een onafhankelijke,… Lees verder