Advocatuur en Notariaat

Door onze jarenlange persoonlijke ervaring in advocatuur en notariaat, weten wij precies wat u dagelijks tegenkomt. En wat daarvoor de oplossingen zijn.
Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw core business en uw tijd efficiënt kunt inzetten voor uw klant.

ICT oplossingen voor Advocatuur en Notariaat

Op kantoor en onderweg; u wilt altijd toegang tot uw dossiers. En vooral snel en efficiënt. Want tijd is geld en tijd moet ingezet worden voor uw klant. Voor uw business. Dat vraagt om naadloze ICT-oplossingen voor o.a. tijdsregistratie, dossieropbouw en relatiebeheer. Met de ICT-oplossingen van CCO en haar partners is dat vanzelfsprekend.

Een notarispraktijk vraagt specifieke oplossingen. Voor foutloze en efficiënte dossieropbouw, veilig beheer en kostenbesparing. CCO ontzorgt door de werkzaamheden te vereenvoudigen, te versnellen en de foutkansen te minimaliseren. Hiervoor biedt CCO speciale software voor het notariaat. Daarmee bespaart u op personeelskosten, bouwt u dossiers nauwkeurig digitaal op, waardoor u ook op papierverbruik forse besparingen realiseert.

Ons team van specialisten adviseert en ondersteunt u op het terrein van ICT en telefonie. In uw bestaande én toekomstige situatie. Wij zorgen niet alleen voor continuïteit op dit moment, maar kijken ook voortdurend naar de ontwikkelingen in de snel veranderende markt. Kennis die wij graag met u delen, zodat uw kantoor altijd optimaal kan functioneren.

Neem contact met ons op om u vrijblijvend te laten informeren.

Software

Door de jaren heen hebben wij te maken gehad met heel veel verschillende softwarepakketten bijvoorbeeld voor de boekhouding of CRM pakketten. Hierdoor hebben wij ruime kennis van, en ervaring met diverse merken, zoals:

Ateq International
 
Ateq

Ateq International BV biedt u diverse mogelijkheden voor het nieuwe digitaal dicteren voor de juridische markt. Dicteren met smartphone of dicteerapparaat, versturen naar eigen secretariaat of online spraakherkenning voor verwerking.

CICERO LawPackCICERO LawPack voorziet u van een efficiënte en professionele ondersteuning voor al uw administratieve processen. Oftewel het gehele proces binnen uw advocatenkantoor of juridische afdeling.


CaseWare
 


CaseWare Nederland BV is de specialist in accountancysoftware. De accountancysoftware kenmerkt  zich door vakinhoud, gebruikersvriendelijkheid en optimale integratie met andere software.


SpeechExecMet de SpeechExec-softwareoplossingen van Philips kunt u zelf beslissen hoe u wilt werken. Haal uw voordeel uit de nieuwste technologieën en werk eenvoudig en intuïtief. Haal de druk van uw team door de aanmaakprocedures voor documenten te versnellen.


Trivium Software
 Met het succesvolle FORTUNA en het innovatieve NEXTmatters biedt Trivium uw advocatenkantoor een oplossing passend binnen ieder advocatenkantoor. De softwarepakketten ondersteunen alle processen binnen de juridische praktijk, van boekhouding tot agendabeheer en van urenregistratie tot relatiemanagement. Aanvullend bieden beide pakketten uitgebreide managementrapportages.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Zorg en Welzijn

Zorg en Welzijn De gezondheidszorg is vanzelfsprekend afhankelijk van de permanente beschikbaarheid van actuele (patiënt)informatie. In het streven de beste zorg aan patiënten te verlenen,… Lees verder

Bouw en Installatie

Bouw en Installatie Toegevoegde waarde leveren aan onze klanten in de bouw en installatietechniek met moderne ICT-oplossingen, gericht op prestatieverbetering en het optimaliseren… Lees verder