Bouw en Installatie

Toegevoegde waarde leveren aan onze klanten in de bouw en installatietechniek met moderne ICT-oplossingen, gericht op prestatieverbetering en het optimaliseren en integreren van bedrijfsprocessen is de missie van CCO. Een even toegankelijke als eenvoudige doelstelling, waarbij de invulling echter, gezien de karakteristiek van onze doelmarkt én de snelheid waarmee technologische veranderingen plaatsvinden, niet meevalt. Vooral bij de opmerking ‘modern’ heeft iedereen een eigen interpretatie.

In het verleden is gebleken dat de toepassing van ICT duidelijke verbeteringen in termen van efficiëntie en effectiviteit hebben opgeleverd. Echter een grote groep bedrijven is onvoldoende op de hoogte van de mogelijkheden en voordelen die de toepassing van ICT hen te bieden heeft. Daarnaast is de inzet van ICT van cruciaal belang bij verwezenlijking van procesinnovaties.

CCO speelt een belangrijke spilfunctie als het gaat om de vertaling van uw behoefte naar specifieke ICT oplossingen. U kunt rekenen op een gedegen onafhankelijk advies en onderzoek, waarbij we al onze kennis inzetten om u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Software

Door de jaren heen hebben wij met veel verschillende software pakketten, bijvoorbeeld voor de boekhouding of CRM, te maken gehad. Hierdoor hebben wij een ruime kennis van en ervaring met diverse software pakketten voor de Bouw en Installatie zoals:


AutodeskAutodesk is een leider in software voor 3D-ontwerp, engineering en entertainment. Autodesk maakt software die u helpt een betere wereld te bedenken, ontwerpen en creëren. AutoCAD, Inventor en Revit behoren tot de topproducten.


King Business Software


 

King Business Software helpt ondernemers bij het op orde brengen van hun administratie en financiële bedrijfsprocessen. De doelstelling is dat u ruim inzicht krijgt in uw onderneming en hierdoor de bedrijfsprocessen kunt optimaliseren, met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten.


ATS-Software

ATS-Software ontwikkelt tijdbesparende software-oplossingen voor het tekenen- en begroten van kozijnen voor aannemers en timmerbedrijven.


Widenhorn Industriële Automatisering


 

Widenhorn is al sinds 1919 actief als leverancier van metaalbewerkings-bedrijven en de afgelopen 30 jaar als specialist op het gebied van productie- en productoptimalisatie voor plaatbewerking met behulp van CADCAM, DNC, calculatie, automatisch nesten, laserlenzen, snijonderdelen, lasermachines en gereedschappen. Widenhorn biedt een compleet aanbod voor ieder plaatbewerkingsbedrijf.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Zorg en Welzijn

Zorg en Welzijn De gezondheidszorg is vanzelfsprekend afhankelijk van de permanente beschikbaarheid van actuele (patiënt)informatie. In het streven de beste zorg aan patiënten te verlenen,… Lees verder

Advocatuur en Notariaat

Advocatuur en Notariaat Door onze jarenlange persoonlijke ervaring in advocatuur en notariaat, weten wij precies wat u dagelijks tegenkomt. En wat daarvoor de oplossingen zijn. Wij… Lees verder