Zakelijke Dienstverlening

De huidige markt verlangt van zakelijke dienstverleners dat werkzaamheden steeds efficiënter uitgevoerd worden, projecten nog beter worden gecontroleerd en processen strakker op elkaar afgestemd zijn. Klanten verwachten dat van u, maar vragen dit ook aan de concurrent. Met daarbij ook scherpe tarieven, snelle resultaten en kwaliteit.

Dat vraagt nogal wat van u en uw organisatie. Veeleisende opdrachtgevers, spoedklussen en projectwijzigingen, terwijl u anderzijds het aantal productieve uren op peil moet houden, kosten beheersen en zorgen dat budgetten niet worden overschreden. Waar u behoefte aan heeft is betrouwbare informatie die altijd en overal beschikbaar is.

Op het gebied van automatisering werken veel ondernemingen in de zakelijke dienstverlening met verschillende applicaties binnen verschillende afdelingen. Het onderhouden en actueel houden van deze verschillende informatiebronnen kost meer tijd en middelen dan wenselijk is. Wij maken van al uw data graag weer informatie.

De klant verwacht een stabiele factor als het gaat om uw dienstverlening, een partner voor de lange termijn. Om hieraan te voldoen dient uw ICT stabiel en op orde te zijn, op kantoor onderweg of bij de klant. Inmiddels heeft CCO dit bij een groot aantal zakelijke dienstverleners naar tevredenheid gerealiseerd. Diverse administratiekantoren, uitzendbureaus, assurantiekantoren, opleidingsbureaus, projectontwikkelaars, beveiligingsbedrijven en accountants gingen u al voor.

Software

Door de jaren heen hebben wij met veel verschillende software pakketten, bijvoorbeeld voor de boekhouding of CRM, te maken gehad. Hierdoor hebben wij een ruime kennis van en ervaring met diverse software pakketten voor de Zakelijke Dienstverlening zoals:

ExactExact Nederland ontwikkelt ERP, CRM, HRM, financiële software, boekhoudsoftware en bedrijfssoftware voor groothandel, dienstverlening, productie en accountants.


Elsevier Nextens
 Nextens is de innovatieve en betrouwbare partner voor fiscaal professionals. Nextens biedt online aangifteprogramma's, koppelingen met uw andere softwarepakketten, kennisproducten en evenementen op één plek.


UNIT4
 Unit4 is een wereldwijde leverancier van ERP- en bedrijfssoftware waarmee organisaties veranderingen eenvoudig, snel en effectief kunnen doorvoeren.


Poolmanager
 Software voor het eenvoudig registreren van werkafspraken, contacten, competenties, functies, documenten en uren. U heeft al uw personeelsinformatie in een overzichtelijk plansysteem.


Freepack Software
 Freepack Software biedt de flexmarkt een compleet en volledige backoffice softwarepakket voor de gehele financiële administratie. Het pakket is modulair opgebouwd en daarmee uitermate geschikt om mee te groeien met uw onderneming.


Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Zorg en Welzijn

Zorg en Welzijn De gezondheidszorg is vanzelfsprekend afhankelijk van de permanente beschikbaarheid van actuele (patiënt)informatie. In het streven de beste zorg aan patiënten te verlenen,… Lees verder

Advocatuur en Notariaat

Advocatuur en Notariaat Door onze jarenlange persoonlijke ervaring in advocatuur en notariaat, weten wij precies wat u dagelijks tegenkomt. En wat daarvoor de oplossingen zijn. Wij… Lees verder