Cloud oplossingen

CCO kan u diverse cloud oplossingen adviseren zoals cloud opslag, mail, telefonie of back-up. We staan klaar om u te helpen bepalen wat voor uw specifieke behoeften de beste cloud oplossing is.

Online Cloud opslag

Wilt u gebruik maken van cloud opslag, of bent u benieuwd hoe dit u kan helpen om effectiever en efficiënter te werken? Bij cloud opslag maakt u gebruik van een cloud server, dit is een server die u via een internetverbinding kunt bereiken. De cloud server staat niet langer op locatie, maar dankzij de internetverbinding kunt u er vanaf verschillende locaties toegang tot krijgen. Dankzij cloud data opslag kunt u uw bestanden overal openen, zelfs op meerdere computers of apparaten. Uiteraard kunt u veilig bestanden delen, dankzij de goede versleuteling van de verbinding. Vaak wordt dit ook wel Hosted Desktop genoemd.

Het werken in de cloud zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Haal bestanden van de cloud server op bij de klant, of zorg ervoor dat u onderweg gewoon door kunt werken. Dankzij cloud opslag kunt u werken in de cloud en neemt u uw kantoor als het ware overal mee naartoe. U kunt samen met anderen werken aan de bestanden in de cloud, of de toegang hiertoe beperken en hier uitsluitend zelf gebruik van maken. U heeft met het oog op zakelijke cloud opslag zelf de touwtjes in handen.

Cloud mail

U en uw medewerkers worden steeds mobieler. U gaat naar klanten, beurzen of werkt vanuit huis. Dan is het handig dat u uw email bij de hand heeft. Met Cloud mail heeft u altijd en overal de beschikking over uw e-mail. Het maakt niet uit waar u bent of welk apparaat u gebruikt, uw informatie is altijd gesynchroniseerd en snel benaderbaar.

Bovendien hoeft u geen dure server aan te schaffen, te onderhouden of te beheren en u kunt toch gebruik maken van de mogelijkheden die Microsoft Exchange biedt. CCO Automatisering stelt uw accounts in, regelt de spam en virusfiltering en we maken back-ups. U bent ervan verzekerd dat u altijd werkt met software die up-to-date is. Bovendien is het een schaalbare omgeving voor uw email, waardoor u gemakkelijk uw e-mailomgeving op een professionele wijze kunt organiseren.

Daarnaast bent u verzekerd van deskundige ondersteuning van onze servicedesk. Wij zorgen ervoor dat u geen gedoe heeft met uw email, maar dat uw email werkt. Waar u ook bent en wanneer u maar wilt.

Cloud backup

Bij Cloud backup (ook wel Remote Data Backup of Online Backup genoemd) worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen op een andere locatie. Cloud backup is een alternatief voor bijvoorbeeld een backup door middel van tapestreamers, externe discs, CD/DVD’s of Zipdrives. Alhoewel deze traditionele methodes heel effectief kunnen zijn, zijn er mensen en apparaten voor nodig om ze uit te voeren. Een online back-up kent deze problemen niet. Bij brand of een andere calamiteit staan de gegevens veilig op de externe locatie.

CCO Automatisering kan u diverse cloud oplossingen bieden en staat klaar om u te helpen bepalen wat voor uw specifieke behoeften de beste oplossing is. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen de beste keuze te maken voor uw bedrijf.

 

 


Deel deze pagina


VoIP

VoIP Hosted Telefonie Dankzij VoIP, het bellenvia internet,hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. CCO Hosted Telefonie… Lees verder

Print & Document

Print en document oplossingen CCO kan u diverse Print & Document oplossingen adviseren. Wij zijn zowel Kyocera als Brother Business Partner. Dat betekent voor u een onafhankelijke,… Lees verder