Hosted Backup

Server gecrasht? Harde schijf van uw PC defect? Laptop gestolen? En dus alle bestanden kwijt? U moet er niet aan denken. Uw bedrijfsgegevens zijn tenslotte onmisbaar en belangrijk voor de continuïteit van de onderneming. Daarom is er Hosted Backup van CCO Automatisering. Voor een vast bedrag per maand worden uw bedrijfsgegevens dagelijks automatisch en veilig geback-upt, waardoor verloren bestanden eenvoudig en weer snel terug gehaald kunnen worden.

Waar staat de data

Bij Hosted Backup gaan we vanzelfsprekend zorgvuldig met uw data en (vertrouwelijke) gegevens om. CCO Automatisering begrijpt dat de beveiliging van uw gegevens ook erg belangrijk is. Uw gegevens worden bewaard in een veilig datacenter dat voldoet aan strenge eisen ten aanzien van de fysieke toegangsbeveiliging, de noodstroomvoorziening, de klimaatbeheersing, de brandbeveiliging en de aarding.

Toegepaste technologie

De technologie die we gebruiken voor onze Hosted Backup is gebaseerd op het principe dat niet al uw gegevens elke dag wijzigen. Hiervoor gebruiken we de software van IASO. Deze geavanceerde datareductie technologie zorgt ervoor dat per dag slechts 0,1 tot 0,5% van de hoeveelheid data van een bedrijf opnieuw verzonden hoeft te worden om een volledige backup te maken. De back-up kan dagelijks of meerdere keren per dag gemaakt worden. Met deze efficiënte (en snelle) datareductie wordt het mogelijk om de back-up automatisch over een internetverbinding te versturen naar het datacenter.

Prijzen Hosted Backup

  Eenmalige kosten Kosten per GB
Back-up ruimte tot 100 GB
€ 125,- € 1,00 per maand
Back-up ruimte boven de 100 GB tot 1 TB
€ 125,- € 0,85 per maand
Back-up ruimte boven de 1 TB
€ 125,-

op aanvraag

Indien u meer wilt weten over Hosted Backup, laat dan uw gegevens in onderstaand formulier achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Wanneer u met Office 365 werkt vanuit de cloud, heeft u vanaf vrijwel elke locatie en ieder apparaat (PC, Mac, telefoon en tablet) toegang tot uw toepassingen… Lees verder

Hosted Exchange en Mail Scan

Hosted Exchange en Mail Scan E-mail is tegenwoording een bedrijfskritisch communicatiemiddel. Het e-mailverkeer heeft de afgelopen jaren enorme proporties aangenomen en is ook niet… Lees verder