Mobile Device Management

Mobiel werken heb je als bedrijf niet van de ene op de andere dag goed geregeld. Ook veilig mobiel werken is een belangrijk punt. Eén van de oplossingen die veilig mobiel werken mogelijk maken is Mobile Device Management (MDM).

lees meer


VMware AirWatch

Beheer elk toestel, elk besturingssysteem en elke mobiele implementatie vanaf één centraal punt. VMware AirWatch maakt dit mogelijk.
AirWatch beschermt uw persoonlijke informatie door deze apart te houden van zakelijke informatie.Zo krijgt u ook via een aparte applicatie toegang tot het zakelijke mailprogramma, agenda en contacten via een aparte applicatie.

lees meer


Klantcase - Mobile Device Management

Voor één van onze zorgrelaties kregen we de vraag om, ten behoeve van de intramurale zorg, mobile devices in te zetten voor het registreren van cliëntgegevens binnen Nedap.
De uitgangspunten voor deze klant waren om van de fysieke zorgdossiers afscheid te nemen en cliëntgegevens altijd voor iedere zorgverlener inzichtelijk te hebben waarbij de beveiliging van gegevens centraal staat.

lees meer

Wanneer u meer informatie over één van de bovenstaande klantcases wilt ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


VoIP

VoIP Hosted Telefonie Dankzij VoIP, het bellenvia internet,hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. CCO Hosted Telefonie… Lees verder

Print & Document

Print en document oplossingen CCO kan u diverse Print & Document oplossingen adviseren. Wij zijn zowel Kyocera als Brother Business Partner. Dat betekent voor u een onafhankelijke,… Lees verder