VMware AirWatch

EMM (Enterprise Mobility Management) oplossingen stellen organisaties in staat om een uitgebreide set van bedrijfsmiddelen en productiviteitstools op verschillende apparaten in te zetten, waardoor werknemers in staat worden gesteld om tussen hun telefoon, tablet en laptop apparaten naadloos samen te kunnen werken.

Beheer elk toestel, elk besturingssysteem en elke mobiele implementatie vanaf één centraal punt

VMware AirWatch maakt het mogelijk. Ongeacht het type toestel geeft AirWatch altijd snelle en veilige toegang tot (gevoelige) bedrijfsinformatie. Het is niet nodig dat gebruikers keer op keer door een complex aanmeldproces gaan, want AirWatch onthoudt het apparaat. Mocht dit apparaat onverhoopt kwijtraken of gestolen worden, kan het op afstand worden gewist.

AirWatch en Privacy

Zorgeloos werken, zonder dat uw peroonlijke informatie wordt vrijgegeven. VMware AirWatch houdt persoonlijke informatie en zakelijke informatie gescheiden. CCO  begrijpt dat het het raadplegen van zakelijke gegevens op uw eigen mobiele toestel prettig en efficiënt is. Wij begrijpen ook dat uw IT-afdeling geen inzicht hoeft te hebben in uw persoonlijke data zoals tekstberichten, foto’s, video’s en websitegeschiedenis. AirWatch beschermt uw persoonlijke informatie door deze apart te houden van zakelijke informatie.Zo krijgt u ook via een aparte applicatie toegang tot het zakelijke mailprogramma, agenda en contacten via een aparte applicatie.

Hoe wordt VMware AirWatch geinstalleerd?

De IT-afdeling installeert een minimaal aantal gegevens op uw telefoon om toegang tot zakelijke apps en de veiligheid hiervan te garanderen. Na installatie van Airwatch worden de volgende gegevens geregistreerd:
• Toesteltype en systeemsoort
• Veiligheidsinstellingen zoals encryptie en wachtwoordenportal
• De zakelijke applicatie die u heeft gedownload

Klantcase

Voor één van onze zorgrelaties kregen we de vraag om, ten behoeve van de intramurale zorg, mobile devices in te zetten voor het registreren van cliëntgegevens binnen Nedap.... Lees hier meer over deze specifieke klantcase - Mobile Device Management

Neem contact met mij op

 

 

 


Deel deze pagina


Wat is Mobile Device Management

Mobile Device Management Mobiel werken heb je als bedrijf niet van de ene op de andere dag goed geregeld. Ook veilig mobiel werken is een belangrijk punt. Eén van de oplossingen die… Lees verder