ICT Beheer en support

Wanneer u werkt op uw eigen server, dan kan CCO Automatisering op periodieke basis preventief beheer op de server uitvoeren, zodat de kans op grote storingen in de toekomst aanzienlijk zal afnemen. Daarnaast kunnen er tijdens het beheer ook gebruikerswensen worden doorgevoerd en wordt er besproken of er in de nabije toekomst investeringen gedaan dienen te worden om de prestatie van uw netwerk optimaal te houden. Dit alles zodat u zich gewoon bezig kunt houden met uw werk.

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer is niet eenvoudiger geworden de laatste jaren. Integendeel, dankzij ontwikkelingen als Cloud Computing, Het Nieuwe Werken en Bring Your Own Device maken uw werknemers niet langer gebruik van een vaste werkplek. Daarnaast maken ​medewerkers gebruik van een toenemend aantal apparaten en ook de hoeveelheid applicaties en software neemt toe. Dit maakt ook het werkplekbeheer complexer.

Onder werkplekbeheer verstaan wij het inrichten, het op afstand beheren en monitoren van de werkplekken van uw medewerkers en waar nodig ondersteuning op locatie. Dit kan inhouden het verhelpen van storingen, het uitvoeren van softwareupdates, het aansluiten van printers of het aanmaken van nieuwe gebruikers.

Meer informatie

Applicatiebeheer

Binnen de meeste organisaties bevinden zich een toenemend aantal applicaties, van administratiesystemen tot communicatietools en CRM-systemen. Het functioneren van deze applicaties heeft een directe impact op de productiviteit van uw medewerkers, echter zien wij in de praktijk dat applicatiebeheer vaak te weinig aandacht krijgt.

Het is ons doel u volledig te ontzorgen van het ICT beheer, het onderhoud en de beveiliging zodat uw medewerkers zorgeloos kunnen werken met betrouwbare, beschikbare, veilige en up-to-date applicaties.

Netwerkbeheer

Uw werknemers willen altijd en overal veilig en snel toegang hebben tot hun systemen en applicaties. Zij weten echter niet dat er zich achter de schermen een complexe ICT-omgeving bevindt. Er is niet veel nodig om het werk stil te leggen, bijvoorbeeld een vergeten wachtwoord, een benodigde update, een storing of een virus. Een interne systeembeheerder past bij veel bedrijven niet in het kostenplaatje, daarnaast is de duur van deze relatie onzeker. In deze gevallen kan het waardevol voor u zijn om uw systeembeheer uit te besteden aan een externe specialist.

Onze gecertificeerde en ervaren systeembeheerders nemen u graag deze zorgen uit handen, zodat u zich weer volledig kunt focussen op uw core business. Wij ontzorgen u volledig van het beheer, het onderhoud en de beveiliging van uw systemen. Daarnaast kunnen wij uw omgeving nauwkeurig monitoren, zo is 80% van de storingen al opgelost voor u het door heeft en kunnen wij proactief inspelen op voorziene problemen in de toekomst. Daarnaast kunt u met overige vragen altijd terecht bij onze supportdesk.

Offerte aanvragen

Service Level Agreements / Onderhoudscontracten

Afhankelijk van de complexiteit en de grootte van uw netwerk bieden wij een onderhoudscontract aan op uw hard- en software. In het onderhoudscontract worden onder andere afspraken gemaakt over de responstijden en vervangende apparatuur.  

Netwerkmonitoring

CCO Automatisering werkt met een uitgebreid monitoringsysteem waarmee wij uw netwerk tot op detailniveau kunnen controleren. Mochten er onderdelen binnen uw netwerk een verhoogd risico op uitval tonen, dan wordt dit vooraf automatisch doorgegeven aan ons supportcenter. Hierdoor kunnen we actie nemen voordat u merkt dat er zich een storing voordoet.

Telefonisch en online remote support

Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen of heeft u vragen over uw netwerk zijn, dan staat er een team van ervaren ICT specialisten klaar om u te helpen. Zij helpen u graag telefonisch verder en indien nodig zullen zij op afstand inloggen om u direct te helpen.

Support op locatie

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de problemen op afstand op te lossen. Dan staan onze engineers klaar om bij u langs te komen.

24/7 support

Wanneer u 24 uur per dag wilt kunnen rekenen op hulp, dan bieden wij ons storingsnummer aan zodat u ook 's avond en in het weekend verzekerd bent van snelle hulp bij storingen.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Onze diensten en oplossingen

Onze diensten en oplossingen CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. Hieronder staat een overzicht van onze dienstverlening. Voor een… Lees verder

Netwerk installatie en migratie

Netwerk installatie en migratie CCO Automatisering heeft een jarenlange ervaring met het aanleggen, installeren en configureren van ICT netwerken. CCO is gespecialiseerd in Microsoft… Lees verder