ICT Consultancy

Als u voor een beslissing of een investering staat op het gebied van ICT, gaat u niet over één nacht ijs. U wilt een goed onderbouwde keuze maken. Omdat u geen desinvestering wilt doen én omdat u een stap verder wilt komen. Maar wat is wijsheid? Welke software sluit aan bij uw wensen? Welke architectuur past bij uw groeiende bedrijf? Hoe kunt u uw netwerk het beste uitbreiden? Hoe benut u de mogelijkheden van cloud computing? Hoe maakt u uw ICT-omgeving flexibeler én veiliger?

Wat is ICT Consultancy

ICT Consultancy is het geven van advies aan bedrijven en organisaties over het gebruik van informatie technologie. Tevens kan er ook heel gericht advies worden gegeven om ingewikkelde ICT vraagstukken op te lossen. Verschillende diensten zoals het adviseren bij de keuze voor software en hardware, maar ook bij het ontwikkelen en implementeren van informatieplanning en het uitvoeren van een haalbaarheidsanalyse valt onder ICT Consultancy. ICT consultancy is een specifieke vorm van consultancy dat in de huidige tijd onmisbaar is voor bedrijven en organisaties. ICT Concultancy is niet alleen van toepassing voor grote multinationals, maar is ook juist belangrijk voor kleine en middelgrote bedrijven.

ICT Bedrijfsadviesplan

Onze netwerkspecialisten bedenken en ontwerpen uw netwerk. Rekening houdend met de budgetten die u hiervoor heeft gereserveerd.

ICT investeringsplan

Hoeveel rendement haalt u uit uw ICT? Moeten we hierin investeren of kunnen we producten beter huren of leasen? Om tot een gedegen keuze te komen is het van belang hier goed over na te denken. Wij doen dit al jaren voor vele klanten en kunnen u helpen bij het opstellen van uw ICT investeringsplan.

ICT beleidsplan

Wij kijken samen met u hoe we uw ICT beleid vorm kunnen geven. Hoe flexibel is uw ICT? Hoe afhankelijk wilt u zijn van uw ICT leveranciers? Mogen medewerkers hun eigen apparaten mee naar kantoor nemen? Mogen uw medewerkers zakelijke email op hun prive telefoon ontvangen? Wat zijn de regels omtrent omgang met de bedrijfsdata? Antwoord op dit soort vragen helpen uw beleid vorm te geven.

CCO Automatisering staat klaar om u door middel van ICT Consultancy te helpen en te adviseren.

 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Onze diensten en oplossingen

Onze diensten en oplossingen CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. Hieronder staat een overzicht van onze dienstverlening. Voor een… Lees verder

Netwerk installatie en migratie

Netwerk installatie en migratie CCO Automatisering heeft een jarenlange ervaring met het aanleggen, installeren en configureren van ICT netwerken. CCO is gespecialiseerd in Microsoft… Lees verder