Netwerk installatie en migratie

CCO Automatisering heeft een jarenlange ervaring met het aanleggen, installeren en configureren van ICT netwerken. CCO is gespecialiseerd in Microsoft producten en Citrix producten, daarnaast is er veel kennis over RES Powerfuse, Altiris en VMware. De combinatie van verschillende ICT producten maakt waar CCO goed in is; het leveren van een ICT oplossing die voldoet aan uw behoefte.

Projectmanagement

Bij het installeren van nieuwe ICT netwerken werkt CCO Automatisering volgens vaste procedures. Deze procedures zijn op hoofdlijnen bij ieder project hetzelfde en worden op detailniveau gestuurd door de projectmanager. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat veel ICT projecten niet binnen de tijd of binnen het budget worden uitgevoerd. Om dit te voorkomen heeft CCO Automatisering ervaren projectmanagers die er voor zorgdragen dat de installatie- en migratie trajecten volgens planning verlopen en waar nodig tijdig ingrijpt om de gestelde doelen te behalen.

Complete netwerkvernieuwing

Nadat het advies traject is afgelopen, wordt er over gegaan naar het implementatie traject. Aan de hand van de opgestelde projectplanning wordt er allereerst de hardware voorgeinstalleerd met de juiste besturingssystemen. Vervolgens worden eventueel virtuele servers aangemaakt en ingericht. Daarna worden deze servers geconfigureerd om tot slot de data vanuit de oude omgeving over te zetten.

Hardware (voor) installatie

Installatie van hardware wordt steeds vaker op afstand gedaan. Desondanks streeft CCO ernaar om de noodzakelijke installatie's vooraf te doen en de overige installatie op locatie te verrichten. Hierdoor krijgt de engineer meer gevoel met de onderneming en kunt u ook volgen welke stappen de engineer uitvoert om tot een geslaagde installatie te komen.

Virtualisatie

De meeste servers worden tegenwoordig gevirtualiseerd. Dit heeft als voordeel dat er meerdere servers op één fysieke server geinstalleerd kunnen worden.  

Data migratie

Met het overzetten van data naar een cloud omgeving of naar een andere server gaat men heel secuur te werk. Afhankelijk van de hoeveelheid data wordt dit via het internet gedaan. Betreft het veel data, dan wordt de migratie op locatie uitgevoerd. 

Hybride werkomgeving installaties

Wordt er een hybride werkomgeving opgebouwd, dan installeren we zowel op locatie als in het datacenter.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Onze diensten en oplossingen

Onze diensten en oplossingen CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. Hieronder staat een overzicht van onze dienstverlening. Voor een… Lees verder

Beheer en support

ICT Beheer en support Wanneer u werkt op uw eigen server, dan kan CCO Automatisering op periodieke basis preventief beheer op de server uitvoeren, zodat de kans op grote storingen… Lees verder