Zakelijk Internet

Als u op zoek bent naar zakelijk internet voor uw bedrijf zijn ongetwijfeld de woorden snel en betrouwbaar de belangrijkste punten als het gaat om een internetverbinding. Wilt u immers niet altijd bereikbaar zijn? Zodat u altijd op internet kunt en altijd de beschikking heeft over uw e-mail? Alle providers die zakelijk internet aanbieden, beloven een betrouwbare en snelle internetverbinding. Maar welke mogelijkheden zijn er allemaal wanneer het gaat om zakelijk internet?

Zakelijk Internet

Er zijn diverse mogelijkheden wanneer het gaat om Zakelijk Internet. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit Glasvezel, DSL en Ethernet verbindingen. Wilt u weten welke verbinding(en) er op uw adres mogelijk zijn? CCO Automatisering adviseert u graag over de mogelijkheden. Behalve het adviseren van zakelijk internet, kan CCO Automatisering deze vervolgens ook nog voor uw aansluiten. Met CCO als partner heeft u dus altijd maar één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde producten en diensten.

Zakelijk Glasvezel internet

Als bedrijf wilt u gebruik maken van de ongekende mogelijkheden van zakelijk internet en de cloud. Glasvezel is daarbij onmisbaar.
Vergeet de beperkingen van ADSL, VDSL en de kabel en stap over naar de wereld van de ongekende mogelijkheden van zakelijk glasvezel internet.

Voordelen zakelijk Glasvezel internet:

 • Internet tot 1.000 Mbit/s
 • Upload gelijk aan download
 • Uptime tot 99,9%
 • Stabiel KPN glasvezel netwerk
 • Meerdere diensten over één verbinding

Zakelijk VDSL internet

Zakelijk VDSL wordt geleverd over het kopernetwerk van KPN en is een asymmetrische verbinding. Dit houdt in dat de downloadsnelheid aanzienlijk hoger is dan de uploadsnelheid. De V in VDSL staat voor Very High Bitrate. Een VDSL verbinding is daarom de perfecte keuze voor bedrijven waarbij een hoge bandbreedte essentieel is. Zakelijk Internet is over Zakelijk VDSL te leveren in verschillende bandbreedtes. De bandbreedtes worden alleen op basis van Best Effort geleverd waardoor er geen snelheidsgarantie is.

Voordelen Zakelijk VDSL internet:

 • Onbezorgd internetten voor een vast bedrag per maand
 • Ideaal voor aansluiting op bedrijfsnetwerk en uw e-mail- en webserver
 • Standaard 4 vaste IP-adressen, uitbreidbaar naar 8 of 16
 • Standaard een router met beveiliging

Zakelijk Ethernet over koper

Zakelijk Ethernet over Koper is uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen die gebruik willen maken van meer bandbreedte, maar geconfronteerd worden met hoge investeringen voor het realiseren van een glasvezelaansluiting.

Voordelen zakelijk Ethernet over Koper:

 • Met zakelijk Ethernet over Koper kunt u tot maximaal 20 Mbit/s aan diensten afnemen op de Ethernet over Koper access
 • Doordat de koperinfrastructuur al aanwezig is heeft Ethernet over Koper lagere inversteringskosten voor de aanleg.
 • Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt.
 • Ethernet over koper is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale (online) bereikbaarheid.

Zakelijk Internet en Bellen

Dankzij de opkomst van Voice over IP hoeft u niet meer zelf te investeren in een telefooncentrale. Tegen een vaste vergoeding per gebruiker kunt u nu gebruik maken van een telefooncentrale met geavanceerde faciliteiten. U heeft geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat gebruik gemaakt wordt van een centrale buiten uw bedrijf.

Indien u meerdere vestigingen heeft kunnen deze middels VoIP Telefonie aan elkaar gekoppeld worden. Op deze manier ontstaat één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Dit kan op jaarbasis een interessante besparing opleveren. Daarnaast hoeven de afzonderlijke vestigingen zelf geen telefooncentrale te hebben.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, laat dan uw gegevens in onderstaand formulier achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Neem contact met mij op

 

 


Deel deze pagina


Onze diensten en oplossingen

Onze diensten en oplossingen CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. Hieronder staat een overzicht van onze dienstverlening. Voor een… Lees verder

Netwerk installatie en migratie

Netwerk installatie en migratie CCO Automatisering heeft een jarenlange ervaring met het aanleggen, installeren en configureren van ICT netwerken. CCO is gespecialiseerd in Microsoft… Lees verder