Klantcases

Bent u benieuwd wat CCO voor uw organisatie kan betekenen? Kijk eens bij onze diensten en oplossingen of lees in de onderstaande klantcases wat wij voor andere organisaties hebben gedaan.

Klantcase - werken in de cloud

Voor een klant van ons in de uitzendbranche kreeg CCO de vraag om een offerte uit te brengen voor het werken in de Cloud. De uitgangspunten voor deze klant waren een spreiding van de kosten en maximale schaalbaarheid en flexibiliteit.

lees meer

Klantcase - Mobile Device Management

Voor één van onze zorgrelaties kregen we de vraag om, ten behoeve van de intramurale zorg, mobile devices in te zetten voor het registreren van cliëntgegevens binnen Nedap.
De uitgangspunten voor deze klant waren om van de fysieke zorgdossiers afscheid te nemen en cliëntgegevens altijd voor iedere zorgverlener inzichtelijk te hebben waarbij de beveiliging van gegevens centraal staat.

lees meer

Wanneer u meer informatie over één van de bovenstaande klantcases wilt ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

 

Neem contact met mij op

 

 

 

 


Deel deze pagina


VoIP

VoIP Hosted Telefonie Dankzij VoIP, het bellenvia internet,hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. CCO Hosted Telefonie… Lees verder

Print & Document

Print en document oplossingen CCO kan u diverse Print & Document oplossingen adviseren. Wij zijn zowel Kyocera als Brother Business Partner. Dat betekent voor u een onafhankelijke,… Lees verder