Breda ICT Beheer & Support

Het is ons doel u, door middel van ICT Beheer & Support, volledig te ontzorgen van het ICT beheer, het onderhoud en de beveiliging zodat uw medewerkers zorgeloos kunnen werken met betrouwbare, beschikbare, veilige en up-to-date applicaties.

ICT beheer

CCO Automatisering ontzorgt u volledig van het ICT beheer, het onderhoud en de beveiliging van uw systemen. Daarnaast kunnen wij uw ICT omgeving nauwkeurig monitoren, zo is 80% van de storingen al opgelost voor u het door heeft en kunnen wij proactief inspelen op voorziene problemen in de toekomst. Daarnaast kunt u met overige vragen altijd terecht bij onze IT support afdeling. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Breda kan betekenen op het gebied van ICT beheer, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

ICT Consultancy

Hoeveel rendement haalt u uit uw ICT? Dient u hierin te investeren of kunt u beter producten huren of leasen? Om tot een gedegen keuze te komen is het van belang hier goed over na te denken. Door gebruik te maken van ICT Consultancy helpen wij uw organisatie bij het opstellen van uw ICT investeringsplan. Wij bieden al ruim 30 jaar ICT Consultancy werkzaamheden voor vele organisaties in diverse branches in de regio Breda en kunnen u hierin ook bijstaan. Wilt u meer informatie over wat CCO Automatisering voor uw organisatie in Breda kan betekenen op het gebied van ICT Consultancy, neemt u dan contact met ons op.

IT Support

Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen of heeft u vragen over uw netwerk zijn, dan staat er een team van ervaren ICT specialisten klaar om u te helpen. Zij helpen u graag telefonisch verder en indien nodig zullen zij op afstand inloggen om u direct IT support te verlenen. Wanneer u 24 uur per dag wilt kunnen rekenen op IT support, dan bieden wij ons storingsnummer aan zodat u ook 's avond en in het weekend verzekerd bent van snelle hulp bij storingen. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Breda kan betekenen op het gebied van IT support, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. In de regio Breda ondersteunen wij diverse organisaties op het gebied van onder andere ICT beheer, ICT Consultancy en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.
 

Neem contact met mij op

 


Deel deze pagina


Zevenbergen ICT Automatisering

Zevenbergen ICT Automatisering CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Zevenbergen op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens… Lees verder

Etten-Leur ICT Beheer & Support

Etten-Leur ICT Beheer & Support ICT beheer betekent het verantwoordelijk zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers,… Lees verder