Etten-Leur ICT Beheer & Support

ICT beheer betekent het verantwoordelijk zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers, (online) werkplekken, printers, faxen, back-ups, telefoons etc. Veel organisaties besteden het beheer van hun ICT uit omdat ze op dit gebied volledig willen worden ontzorgd.

ICT Beheer

Door de groei en complexiteit van ICT stijgt de vraag naar gestructureerd ICT beheer binnen organisaties. Organisaties besteden het beheer van hun ICT uit omdat ze volledig ontzorgd willen worden op dit gebied. CCO  verzorgt al ruim 30 jaar het ICT beheer voor organisaties in diverse branches in de regio Etten-Leur. Er zijn diverse vormen van ICT beheer, zoals werkplekbeheer, applicatiebeheer, netwerkbeheer en netwerkmonitoring. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Etten-Leur kan betekenen op het gebied van ICT beheer, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

ICT Consultancy

ICT consultancy is een specifieke vorm van consultancy dat in de huidige tijd onmisbaar is voor bedrijven en organisaties. ICT Concultancy is niet alleen van toepassing voor grote multinationals, maar is ook juist belangrijk voor kleine en middelgrote bedrijven. Welke software sluit aan bij uw wensen? Welke architectuur past bij uw groeiende bedrijf? Hoe kunt u uw netwerk het beste uitbreiden? Hoe benut u de mogelijkheden van cloud computing? Hoe maakt u uw ICT omgeving flexibeler én veiliger? Met dit soort vragen kan CCO u bijstaan door middel van ICT Consultancy. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Etten-Leur kan betekenen op het gebied van ICT Consultancy, neemt u dan contact met ons op.

IT support

CCO heeft een IT support afdeling met een eigen helpdesk waardoor we zelfs 24 uur per dag IT support kunnen bieden. Afhankelijk van de complexiteit en de grootte van uw netwerk bieden wij onderhoudscontracten aan op uw hard- en software. In het onderhoudscontract worden onder andere afspraken gemaakt over de responstijden en vervangende apparatuur. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de problemen op afstand op te lossen. Dan staan onze IT support engineers klaar om bij u in Etten-Leur langs te komen. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Etten-Leur kan betekenen op het gebied van IT support, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. In de regio Etten-Leur ondersteunen wij diverse organisaties op het gebied van onder andere ICT beheer, ICT Consultancy en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Zevenbergen ICT Automatisering

Zevenbergen ICT Automatisering CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Zevenbergen op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens… Lees verder

Raamsdonksveer Systeembeheer

Raamsdonksveer Systeembeheer CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Raamsdonksveer op het gebied van onder andere Systeembeheer, VoIP bellen en IT support. Tevens kunt u… Lees verder