Kaatsheuvel ICT Beheer & Support

CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Kaatsheuvel op het gebied van onder andere ICT beheer, ICT Consultancy en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.

ICT beheer

Mobiele apparaten worden steeds vaker op de werkvloer ingezet. Zowel privé-toestellen van medewerkers als toestellen die de organisatie ter beschikking stelt. Hierdoor is het bijna niet meer mogelijk om alle apparaten te beheren en te beveiligen zonder een Mobile Device Management (MDM) oplossing en een helder telecombeleid. CCO Automatisering kan u, naast preventief en/of regulier ICT beheer, ook adviseren op het gebied van Mobile Device Management en Enterprise Mobility Management. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Kaatsheuvel kan betekenen op het gebied van ICT beheer, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

ICT Consultancy

Wij kijken samen met u hoe we uw ICT beleid vorm kunnen geven. Hoe flexibel is uw ICT? Hoe afhankelijk wilt u zijn van uw ICT leveranciers? Mogen medewerkers hun eigen apparaten mee naar kantoor nemen? Mogen uw medewerkers zakelijke email op hun prive telefoon ontvangen? Wat zijn de regels omtrent omgang met de bedrijfsdata? Antwoord op dit soort vragen helpen uw ICT beleid vorm te geven en dit is een belangrijk onderdeel van ICT Consultancy. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Kaatsheuvel kan betekenen op het gebied van ICT Consultancy, neemt u dan contact met ons op.

IT Support

Met CCO als partner heeft u één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde zaken. Ook voor IT support bij calamiteiten buiten kantooruren en in het weekend kunt u service verwachten. Een betekenisvolle relatie waarin stabiliteit, ontwikkeling en continuïteit belangrijk zijn. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Kaatsheuvel kan betekenen op het gebied van IT support, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen


CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. In de regio Kaatsheuvel ondersteunen wij diverse klanten op het gebied van onder andere ICT beheer, ICT Consultancy en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.
 

Neem contact met mij op

 


Deel deze pagina


Zevenbergen ICT Automatisering

Zevenbergen ICT Automatisering CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Zevenbergen op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens… Lees verder

Etten-Leur ICT Beheer & Support

Etten-Leur ICT Beheer & Support ICT beheer betekent het verantwoordelijk zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers,… Lees verder