Moerdijk ICT Beheer & Support

Wij kunnen u volledig ontzorgen van het ICT beheer, het onderhoud en de beveiliging van uw systemen. Daarnaast kunnen wij uw omgeving nauwkeurig monitoren, zo is 80% van de storingen al opgelost voor u het door heeft en kunnen wij proactief inspelen op voorziene problemen in de toekomst.

ICT beheer

Eén van de vormen van ICT beheer is werkplekbeheer. Hieronder valt het inrichten, het op afstand beheren en het monitoren van de werkplekken van uw medewerkers en waar nodig bieden wij ondersteuning op locatie. Dit kan inhouden het verhelpen van storingen, het uitvoeren van softwareupdates, het aansluiten van printers of het aanmaken van nieuwe gebruikers. CCO Automatisering verzorgt al ruim 30 jaar het ICT beheer voor organisaties in diverse branches in de regio Moerdijk. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van ICT beheer, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

ICT Consultancy

ICT consultancy is een specifieke vorm van consultancy dat in de huidige tijd onmisbaar is voor bedrijven en organisaties. ICT Concultancy is niet alleen van toepassing voor grote multinationals, maar is ook juist belangrijk voor kleine en middelgrote bedrijven. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Moerdijk kan betekenen op het gebied van ICT Consultancy, neemt u dan contact met ons op.

IT Support

Wij ontzorgen u volledig van het ICT beheer, het onderhoud en de beveiliging van uw systemen. Daarnaast kunnen wij uw omgeving nauwkeurig monitoren, zo is 80% van de storingen al opgelost voor u het door heeft en kunnen wij proactief inspelen op voorziene problemen in de toekomst. Daarnaast kunt u met overige vragen altijd terecht bij onze IT support afdeling. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Moerdijk kan betekenen op het gebied van IT support, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

CCO Automatisering BV wil organisaties en bedrijven ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. Veel van onze klanten zijn gevestigd in de regio Moerdijk en deze ondersteunen wij op het gebied van onder andere ICT beheer, ICT Consultancy en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Zevenbergen ICT Automatisering

Zevenbergen ICT Automatisering CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Zevenbergen op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens… Lees verder

Etten-Leur ICT Beheer & Support

Etten-Leur ICT Beheer & Support ICT beheer betekent het verantwoordelijk zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers,… Lees verder