Raamsdonksveer Systeembeheer

CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Raamsdonksveer op het gebied van onder andere Systeembeheer, VoIP bellen en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.

Systeembeheer

Mobiele apparaten worden steeds vaker op de werkvloer ingezet. Zowel privé-toestellen van medewerkers als toestellen die de organisatie ter beschikking stelt. Hierdoor is het bijna niet meer mogelijk om alle apparaten te beheren en te beveiligen zonder een Mobile Device Management (MDM) oplossing en een helder telecombeleid. CCO Automatisering kan u, naast preventief en/of regulier systeembeheer, ook adviseren op het gebied van Mobile Device Management en Enterprise Mobility Management. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Raamsdonksveer kan betekenen op het gebied van systeembeheer, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

VoIP bellen

VoIP is een afkorting voor 'Voice over Internet Protocol'. Vrij vertaald betekent dit 'spraak over een datanet'. Dit houdt in dat je bij VoIP telefonie belt via een internetverbinding. VoIP bellen heeft een aantal grote voordelen.

CCO Automatisering werkt samen met BizSkype om u de beste geintegreerde VoIP Telefonie oplossing te kunnen bieden. Microsoft Skype for Business werkt perfect in combinatie met Microsoft Outlook en wordt niet alleen gebruikt voor telefonie, maar ook voor andere zaken, zoals video vergaderen, chatten en aanwezigheid status. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Raamsdonksveer kan betekenen op het gebied van VoIP bellen, neemt u dan contact met ons op.

IT Support

Met CCO als partner heeft u één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde zaken. Ook voor IT support bij calamiteiten buiten kantooruren en in het weekend kunt u service verwachten. Een betekenisvolle relatie waarin stabiliteit, ontwikkeling en continuïteit belangrijk zijn. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Raamsdonksveer kan betekenen op het gebied van IT support, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen


CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. In de regio Raamsdonksveer ondersteunen wij diverse klanten op het gebied van onder andere Systeembeheer, VoIP bellen en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software in onze webshop.
 

Neem contact met mij op

 


Deel deze pagina


Zevenbergen ICT Automatisering

Zevenbergen ICT Automatisering CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Zevenbergen op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens… Lees verder

Etten-Leur ICT Beheer & Support

Etten-Leur ICT Beheer & Support ICT beheer betekent het verantwoordelijk zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers,… Lees verder