Roosendaal ICT Beheer & Support

Het komt in iedere organisatie wel eens voor: door ziekte of vakantie of een piek in voorhanden werk schieten de interne ICT resources even tekort. Dan is het prettig als je kunt schakelen met een externe partij, die op de hoogte is van de ICT infrastructuur en die flexibel in te zetten is voor het leveren van ICT beheer of support.

ICT beheer

Wanneer u werkt op uw eigen server, dan kan CCO Automatisering op periodieke basis preventief ICT beheer op de server uitvoeren, zodat de kans op grote storingen in de toekomst aanzienlijk zal afnemen. Daarnaast kunnen er tijdens het ICT beheer ook gebruikerswensen worden doorgevoerd en wordt er besproken of er in de nabije toekomst investeringen gedaan dienen te worden om de prestatie van uw netwerk optimaal te houden. CCO Automatisering verzorgt al ruim 30 jaar het ICT beheer voor organisaties in diverse branches in de regio Roosendaal. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van ICT beheer, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

ICT Consultancy

Verschillende diensten zoals het adviseren bij de keuze voor software en hardware, maar ook bij het ontwikkelen en implementeren van informatieplanning en het uitvoeren van een haalbaarheidsanalyse valt onder ICT Consultancy. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Roosendaal kan betekenen op het gebied van ICT Consultancy, neemt u dan contact met ons op.

IT Support

Afhankelijk van de complexiteit en de grootte van uw netwerk bieden wij onderhoudscontracten aan op uw hard- en software. In het onderhoudscontract worden onder andere afspraken gemaakt over de responstijden en vervangende apparatuur. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de problemen op afstand op te lossen. Dan staan onze IT support engineers klaar om bij u in Roosendaal langs te komen. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Roosendaal kan betekenen op het gebied van IT support, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen


CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. In de regio Roosendaal ondersteunen wij diverse organisaties op het gebied van onder andere ICT beheer, ICT Consultancy en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.
 

Neem contact met mij op

 


Deel deze pagina


Zevenbergen ICT Automatisering

Zevenbergen ICT Automatisering CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Zevenbergen op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens… Lees verder

Etten-Leur ICT Beheer & Support

Etten-Leur ICT Beheer & Support ICT beheer betekent het verantwoordelijk zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers,… Lees verder