Tilburg ICT Beheer & Support

CCO is een leverancier gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van ICT met al meer dan 30 jaar ervaring in onder andere ICT Beheer, ICT Consultancy en IT Support. CCO bestaat uit een team van ervaren en gedreven ICT professionals.

ICT beheer

ICT beheer is voor diverse organisaties niet eenvoudiger geworden de laatste jaren. Integendeel, dankzij ontwikkelingen als Cloud Computing, Het Nieuwe Werken en Bring Your Own Device maken uw werknemers niet langer gebruik van een vaste werkplek. Daarnaast maken uw ​medewerkers wellicht gebruik van een toenemend aantal (mobiele) apparaten en ook de hoeveelheid applicaties en software neemt toe. Dit maakt ook het ICT beheer complexer. CCO Automatisering verzorgt het ICT beheer voor een groot aantal organisaties in de regio Tilburg. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Tilburg kan betekenen op het gebied van ICT beheer, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

ICT Consultancy

ICT Consultancy is het geven van advies aan bedrijven en organisaties over het gebruik van informatie technologie. Tevens kan er ook heel gericht advies worden gegeven om ingewikkelde ICT vraagstukken op te lossen. Verschillende diensten zoals het adviseren bij de keuze voor software en hardware, maar ook bij het ontwikkelen en implementeren van informatieplanning en het uitvoeren van een haalbaarheidsanalyse valt onder ICT Consultancy. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Tilburg kan betekenen op het gebied van ICT Consultancy, neemt u dan contact met ons op.

IT Support

Het komt in iedere organisatie voor: door ziekte of vakantie of een piek in voorhanden werk schieten de interne ICT resources even tekort. Dan is het prettig als je kunt schakelen met een externe partij, die op de hoogte is van de ICT infrastructuur en die flexibel in te zetten is voor het leveren van IT support. Alle voorkomende IT support werkzaamheden aan uw bedrijfsnetwerk kunt u toevertrouwen aan ons. CCO Automatisering verzorgt al ruim 30 jaar IT support voor een groot aantal organisaties in de regio Tilburg. Wilt u meer informatie over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen


CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. In de regio Tilburg ondersteunen wij diverse organisaties op het gebied van onder andere ICT beheer, ICT Consultancy en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Zevenbergen ICT Automatisering

Zevenbergen ICT Automatisering CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Zevenbergen op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens… Lees verder

Etten-Leur ICT Beheer & Support

Etten-Leur ICT Beheer & Support ICT beheer betekent het verantwoordelijk zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers,… Lees verder