Waalwijk ICT Beheer & Support

Wanneer u werkt op uw eigen server, dan kan CCO Automatisering op periodieke basis preventief beheer op de server uitvoeren, zodat de kans op grote storingen in de toekomst aanzienlijk zal afnemen. Daarnaast kunnen er tijdens het ICT beheer ook gebruikerswensen worden doorgevoerd en wordt er besproken of er in de nabije toekomst investeringen gedaan dienen te worden om de prestatie van uw netwerk optimaal te houden.

ICT beheer

Uw werknemers willen altijd en overal veilig en snel toegang hebben tot hun systemen en applicaties. Zij weten echter vaak niet dat er zich achter de schermen een complexe ICT omgeving bevindt. Er is niet veel nodig om het werk stil te leggen, bijvoorbeeld een vergeten wachtwoord, een benodigde update, een storing of een virus. Een interne medewerker voor het ICT beheer past bij veel bedrijven niet in het kostenplaatje. In deze gevallen kan het waardevol voor u zijn om uw ICT beheer uit te besteden aan een externe specialist. CCO Automatisering verzorgt al ruim 30 jaar het ICT beheer voor organisaties in diverse branches in de regio Waalwijk. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Waalwijk kan betekenen op het gebied van ICT beheer, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

ICT Consultancy

Iedere organisatie is gebaat bij een gestroomlijnde bedrijfsvoering, waarvan de ICT planning en ICT advies belangrijke basiselementen zijn om dit te kunnen realiseren. In een doorsnee bedrijf is onvoldoende technologische kennis in huis, om uitvoering te geven aan de ICT planning. Bij gebrek aan deze kennis en/of ervaring kan de hulp worden ingeroepen van een externe partij ten behoeve van de ICT Consultancy, die aan de hand van de voorkeuren en wensen een gericht advies kan geven en daarbij afhankelijk van de wens van de organisatie er ook uitvoering aan kan geven en het systeem kan onderhouden. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Waalwijk kan betekenen op het gebied van ICT Consultancy, neemt u dan contact met ons op.

IT Support

CCO verzorgt de IT Support voor een groot aantal organisaties in de regio Waalwijk. Hiervoor werken we onder andere met een uitgebreid monitoringsysteem, waarbij wij uw netwerk tot op detailniveau kunnen controleren. Mochten er onderdelen binnen uw netwerk een verhoogd risico op uitval tonen, dan wordt dit vooraf automatisch doorgegeven aan ons supportcenter. Hierdoor kan onze IT support afdeling actie ondernemen voordat u merkt dat er zich een storing voordoet. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Waalwijk kan betekenen op het gebied van IT support, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen


CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. In de regio Waalwijk ondersteunen wij diverse organisaties op het gebied van onder andere ICT beheer, ICT Consultancy en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Zevenbergen ICT Automatisering

Zevenbergen ICT Automatisering CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Zevenbergen op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens… Lees verder

Etten-Leur ICT Beheer & Support

Etten-Leur ICT Beheer & Support ICT beheer betekent het verantwoordelijk zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers,… Lees verder