Zevenbergen ICT Automatisering

CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Zevenbergen op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software.

ICT Automatisering

Als professionele ICT totaalleverancier fungeert CCO Automatisering als klankbord voor een grote hoeveelheid organisaties, onder andere in de regio Zevenbergen. Ons belangrijkste doel is het bieden van totale ondersteuning voor de ICT Automatisering binnen uw bedrijf, maar wij willen tevens een rol tot ontzorgen vervullen. Wij zijn tevreden als u geen omkijken meer heeft naar uw systeembeheer. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u als organisatie nooit te veel betaalt voor onnodige licenties en hardware. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Zevenbergen kan betekenen op het gebied van ICT Automatisering, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

Online Werkplek

Met onze Online Werkplek oplossing maakt u met een computer via internet connectie met onze servers in het datacenter. De monitor toont vervolgens de desktop omgeving die speciaal voor de gebruiker is opgezet. De desktop ‘draait’ in feite op externe servers in het datacenter. Overal ter wereld heeft de gebruiker dus toegang tot zijn werkplek met de daarbij behorende email, documenten en programma’s.

Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Zevenbergen kan betekenen op het gebied van Online Werkplek, neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling. Zij vertellen u graag meer over de kosten, veiligheid en de voor- en nadelen van deze oplossingen.

IT Support

Met CCO als partner heeft u één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde zaken. Ook voor IT support bij calamiteiten buiten kantooruren en in het weekend kunt u service verwachten. Een betekenisvolle relatie waarin stabiliteit, ontwikkeling en continuïteit belangrijk zijn. Wilt u meer informatie over wat CCO voor uw organisatie in Zevenbergen kan betekenen op het gebied van IT support, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen


CCO Automatisering BV wil klanten ontzorgen en is daarom een totaalleverancier in ICT. In de regio Zevenbergen ondersteunen wij diverse klanten op het gebied van onder andere ICT Automatisering, Online Werkplek en IT support. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw ICT hard-en software in onze webshop.
 

Neem contact met mij op

 


Deel deze pagina


Etten-Leur ICT Beheer & Support

Etten-Leur ICT Beheer & Support ICT beheer betekent het verantwoordelijk zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers,… Lees verder

Raamsdonksveer Systeembeheer

Raamsdonksveer Systeembeheer CCO ondersteunt diverse organisaties in de regio Raamsdonksveer op het gebied van onder andere Systeembeheer, VoIP bellen en IT support. Tevens kunt u… Lees verder