Maatwerk

CCO Automatisering heeft  jarenlang ervaring met het ontwikkelen van mobiele applicaties, desktop applicaties en web applicaties, al dan niet voorzien van koppelingen met  bestaande software applicaties. Enkele recent uitgevoerde projecten hebben we hieronder weergegeven.

Authenticatie

Voor een zorgorganisatie hebben we een authenticatie applicatie, gekoppeld met een NFC pas, ontwikkeld, waardoor de invalkrachten veilig kunnen schakelen tussen verschillende werkplekken en geen gegevens kunnen inzien waar ze geen toegang toe mogen hebben.
Zowel de client als de server applicatie werd in C++ met Microsoft Visual Studio gemaakt, de database is een Microsoft SQL Server.

Klantportaal

Voor een vastgoedorganisatie hebben we een Klantportaal ontwikkeld waarop (externe) gebruikers kunnen inloggen. Afhankelijk van de gebruikersrechten krijgt de gebruiker toegang tot zijn eigen omgeving, kan zijn documenten inzien etc. De site werd gemaakt voor zowel desktop als mobiele gebruikers, inclusief blader module zodat het mogelijk is om op bijvoorbeeld een iPad door de documenten heen te bladeren.
Het Klantportaal werd in PHP op een Linux server met een MySQL database ontwikkeld. De frontend werd gemaakt in HTML5 (DHTML), met Javascript (Ajax), CSS, etc.

Planningstool

Voor een thuiszorgorganisatie hebben we een Planningstool ontwikkeld voor het inplannen van thuiszorg. De organisaties kan door middel van deze webapplicatie hulpverleners matchen met de hulpbehoevenden,  aan de hand van de indicatie en PGB uren. Ook beschikbaarheid, evaluaties en andere gegevens kunnen hierbij opgeslagen worden. Regelmatig kunnen ze automatisch werkbriefjes genereren zodat de thuishulp medewerkers deze op locatie kunnen invullen.
De applicatie werd gemaakt in PHP op een Windows server, met MySQL als database en de frontend is gemaakt in HTML, Javascript, Ajax met ExtJS (Sencha).

Administratie programma

Voor een Groothandel hebben we een administratie programma ontwikkeld dat aansluit met hun leveranciers. De leveranciers hadden namelijk een MS Access applicatie beschikbaar gesteld waarmee de laatste gegevens opgehaald konden worden en de orders verstuurd worden. Deze applicatie was echter niet praktisch om mee te werken. Daarom werd er een nieuw administratie programma ontwikkeld, wat op de achtergrond de MS Access applicatie aanstuurt.
De .NET applicatie is geschreven in C# met Visual Studio en gebruikt een Microsoft SQL Server database.

Koppeling en online catalogus

Voor een Retail organisatie hebben we koppeling gemaakt voor prijslijsten van hun leveranciers. De leveranciers  leveren hun prijslijsten aan in MS Excel bestanden die qua opmaak en gegevens niet  consequent  zijn. Hiervoor hebben we een tool ontwikkeld zodat de MS Excel prijslijsten automatisch naar het juiste XML formaat worden omgezet en ook gelijk daarna in Exact worden geïmporteerd.
Deze tool werd geschreven in C# met Visual Studio.

Voor dezelfde organisatie hebben we vervolgens een online catalogus ontwikkeld, inclusief een koppeling met de Exact administratie en de website, waardoor klanten automatisch een up to date catalogus met prijslijst kunnen bekijken (online) en downloaden (pdf). De prijzen in de prijslijst zijn per ingelogde gebruiker specifiek vastgesteld aan de voor hen vastgestelde prijsafspraken/korting/staffels/etc.
De koppeling werd gemaakt in C# met Visual Studio. De online catalogus werd gemaakt in PHP met MySQL, HTML, CSS, Javascript

Koppeling Webshop

Voor een Groothandel hebben we een koppeling tussen Exact en de webshop ontwikkeld waardoor de orders (na controle) vanuit de webshop automatisch meteen in Exact worden geïmporteerd .
Deze koppeling werd gemaakt met C#, PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript.

Matchingtool

Voor een uitzendbureau voor medisch personeel hebben we een applicatie ontwikkeld om alle uitzendkrachten te matchen met de opdrachten. Dit omvatte alle aspecten daarvan zoals beschikbaarheid, tarieven, arbeidscontracten, vrije dagen, certificaten/opleidingen (BIG), rapportages, etc. Tevens werd er een koppeling naar hun website gemaakt zodat de uitzendkrachten online ook hun eigen gegevens kunnen inzien, loonstroken kunnen printen en bijvoorbeeld hun beschikbaarheid direct kunnen aanpassen.  
Deze applicatie werd gemaakt in Object Pascal (Delphi), MySQL, PHP en HTML.

 

Indien u meer informatie wilt over de bovenstaande projecten of zelf een vraag heeft voor wat betreft het ontwikkelen van een webapplicatie, desktop of mobiele applicatie en/of een koppeling met een bestaande applicatie, neemt u dan contact met ons op.

 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Vacatures

Vacatures Open sollicitaties zijn altijd welkom, gebruik hiervoor het contactformulier. Vacature Support Engineer Organisatie CCO Automatisering beheert voor een groot aantal klanten… Lees verder

Blog

ICT Blog CCO deelt haar expertise graag met u via het ICT blog. De ICT diensten van CCO Automatisering bieden voor elke ICT uitdaging een oplossing. Hieronder treft u een overzicht… Lees verder