Power PDF is het alternatief voor Adobe Acrobat

Jarenlang kwam alleen Adobe Acrobat als zakelijke PDF-oplossing in aanmerking. Maar nu is er een beter programma dat volledige naleving van PDF-standaarden en eenvoudig te gebruiken functies biedt. Een slimmere manier om grip te krijgen op uw PDF-workflows is er niet.

Power PDF

Intuitieve interface
Wie Power PDF opent, ziet direct hoe logisch het programma is opgebouwd. Anders dan bij Adobe Acrobat, dat maar moeilijk onder de knie te krijgen is, stonden bij het ontwerp van Power PDF de behoeften van zakelijke gebruikers, kenniswerkers en professionals voorop. U maakt moeiteloos de overstap tussen documentbewerking en PDF-publicatie. Dankzij de opzet van de functies, opties en gebruikersinteractie kunnen veelvoorkomende PDF-workflows met zo min mogelijk klikken worden uitgevoerd.
Een lint-gebruikersinterface zoals in Microsoft Office en een gebruiksvriendelijke online Help, staan garant voor een minimaal leertraject, minder belasting van de IT-helpdesk en maximale productiviteit.

PDF's met stemherkenning
Een groot voordeel ten opzichte van Adobe Acrobat is dat gebruikers in Power PDF notities voor PDF-bestanden niet meer hoeven te typen, maar gewoon kunnen inspreken.

PDF's beveiligen
Power PDF biedt alle functies die zakelijke gebruikers nodig hebben. Bedrijven kunnen elke werkplek voorzien van PDF-functies. Hierdoor neemt de productiviteit toe en ontstaat er nergens meer vertraging door incompatibele bestandsindelingen.

Met Rights Management Services (RMS) van Microsoft kunnen gebruikers vertrouwelijke inhoud veilig verspreiden. Bepaal wie documenten mag bekijken, afdrukken en wijzigen met behulp van wachtwoorden met beveiligde 128-of 256-bits AES-codering en toegangsrechten voor PDF's.

Bekijk hier de verschillende Power PDF licenties.

Download hier de uitgebreide Power PDF brochure

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden en functies van de verschillende versies, of wilt u een gratis proefversie aanvragen neemt u dan contact met ons op.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Nieuwe Ransomware aanval

Nieuwe ransomware aanval Zoals u ongetwijfeld uit de media heeft vernomen heeft er op dinsdag 27 juni jl. internationaal een uitbraak plaatsgevonden van ‘ransomware’ met… Lees verder

Sophos Intercept X

Voorkom Ransomware met Sophos Intercept X De letterlijke betekenis van ‘Ransomware’ is: gijzelsoftware. Ransomware is een type malware, die een computer blokkeert of bestanden… Lees verder