Ubiquiti UniFi Access Points

De Ubiquiti UniFi Access Points zijn betrouwbare access points met een groot en voornamelijk sterk vermogen en een management tool die veel mogelijk maakt voor u als gebruiker maar u ook als systeembeheerder zeer veel extra mogelijkheden laat zien.

Hieronder vindt u meer informatie over enkele UnfiFi Access Points van Ubiquiti, voor alle Ubiquiti Access Points verwijzen wij u graag naar ons uitgebreide overzicht van Ubiquiti Access Points in onze webshop.

Ubiquiti UniFi Pro Managed Dual Band Access Point

De Ubiquiti UniFi Managed Dual Band Access Point (UAP-AC-PRO) maakt gebruik van zowel de 2,4 Ghz als de 5 Ghz Wi-Fi frequentie en kan gelijktijdig op beide frequenties uitzenden. Het voordeel hiervan is dat de verbindingen worden verdeeld over 2 frequenties wat de belasting op het netwerk vermindert. Zo kunt u meerdere apparaten tegelijk toegang geven. Op 2,4 Ghz behaalt de UAP AC Pro een snelheid tot 450 Mbps en op 5 Ghz is dit maximaal 1300 Mbps. Het zendvermogen bedraagt 22 dBm (158 mW) en het maximale bereik is 183 meter onder de meest ideale omstandigheden.

De Ubiquiti UAP-AC-PRO ondersteunt de nieuwste 802.11ac MIMO-technologie. Het access point werkt gelijktijdig op de 2,4 en 5 GHz frequentie en behaalt een maximale doorvoersnelheid van 1300 Mbps. Dankzij de weerbestendige behuizing is dit access point geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik.

Ubiquiti UAP-PRO

Gratis beheersoftware

Met de UniFi controller software beheert u de Ubiquiti UAP AC Pro en kunt u een eigen captive portal ontwikkelen. Zo maakt u vrij snel een eigen login portal in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl. Het grote voordeel van de software is dat deze de installatie van het access point een stuk gemakkelijker maakt voor mensen met weinig technische kennis. De software detecteert alle access points in het netwerk en maakt centraal beheer mogelijk.

Eigenschappen Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO access point

  • Geschikt voor indoor en outdoor gebruik
  • Maximale draadloze snelheid van 1300 Mbps
  • Werkt simultaan op 2,4 Ghz (450 Mbps) en 5 Ghz (1300 Mbps)
  • 802.3af PoE en 802.3at PoE+
  • 2 x Gigabit LAN netwerkaansluitingen
  • 22 dBm (158 mW) aan zendvermogen
  • Inclusief PoE voeding en montagemateriaal

Download hier de Ubiquiti UniFi Access Points Datasheet

 

Neem contact met mij op


 


Deel deze pagina


Nieuwe Ransomware aanval

Nieuwe ransomware aanval Zoals u ongetwijfeld uit de media heeft vernomen heeft er op dinsdag 27 juni jl. internationaal een uitbraak plaatsgevonden van ‘ransomware’ met… Lees verder

Sophos Intercept X

Voorkom Ransomware met Sophos Intercept X De letterlijke betekenis van ‘Ransomware’ is: gijzelsoftware. Ransomware is een type malware, die een computer blokkeert of bestanden… Lees verder