Over CCO Automatisering

CCO is een leverancier gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van ICT. Gevestigd in Oosterhout NB heeft CCO al meer dan 30 jaar ervaring en bestaat uit een team van ervaren en gedreven professionals.

Historie

CCO Automatisering begon 30 jaar geleden onder de naam van Computer Centrum Oosterhout in een kleine winkel aan de Markt 16 te Oosterhout. Na ongeveer 5 jaar werd duidelijk dat de zakelijke markt schreeuwde om een goede aanbieder en Computer Centrum Oosterhout besloot om hier meer de focus op te gaan leggen. Hierdoor werd de winkel aan de Markt 16 te klein en zijn we naar een groter pand aan de Leijsenhoek 15, in het centrum van Oosterhout, verhuisd. De naam werd veranderd in CCO Computers.

Hier bleef het echter niet bij. Slechte bereikbaarheid, weinig parkeergelegenheid en te weinig ruimte maakte een verhuizing naar een pand buiten het centrum noodzakelijk. Dit werd de Werkmansbeemd 8 in Oosterhout. Bij deze verhuizing werd besloten de bedrijfsnaam te veranderen in CCO Automatisering. Inmiddels was CCO gegroeid tot een bedrijf van ruim 20 werknemers dat zich richtte op de zakelijke markt.

Door overnames en sterke groei was CCO Automatisering in 2003 wederom “genoodzaakt” een nieuw pand te betrekken. Het nieuwe pand op het Innovatiepark 4b aan de A59 met 600m2 showroom vloeroppervlak bood genoeg ruimte om de activiteiten hier voort te zetten.

Heden

Nog steeds gevestigd op het Innovatiepark bedient CCO Automatisering tegenwoordig zowel het bedrijfsleven als de zorg. CCO Automatisering creëert evenwichtige ICT oplossingen voor haar relaties. Hierbij wordt gezocht naar de balans tussen organisatorische en technische aspecten. De vaak jarenlange relaties met sterk gevarieerde opdrachtgevers bevestigen de kracht van deze formule.

Met CCO als partner heeft u één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde zaken. Ook voor assistentie bij ICT calamiteiten buiten kantooruren en in het weekend kunt u service verwachten. Een betekenisvolle relatie waarin stabiliteit, ontwikkeling en continuïteit belangrijk zijn.

De showroom van CCO Automatisering is open voor iedereen. Er staan verschillende oplossingen opgesteld die u zelf kunt testen en u kunt vragen stellen aan de product experts.

Hier kunt u de bedrijfsbrochure van CCO Automatisering BV downloaden (PDF)

Indien u meer informatie wenst over de diensten of oplossingen van CCO Automatisering, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Vacatures

Vacatures Open sollicitaties zijn altijd welkom, gebruik hiervoor het contactformulier. Vacature Support Engineer Organisatie CCO Automatisering beheert voor een groot aantal klanten… Lees verder

Blog

ICT Blog CCO deelt haar expertise graag met u via het ICT blog. De ICT diensten van CCO Automatisering bieden voor elke ICT uitdaging een oplossing. Hieronder treft u een overzicht… Lees verder