Brother Managed Print Service

Met Brother Managed Print Service heeft u de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van uw volledige printerpark te verbeteren en tevens de printkosten drastisch te verlagen. U beschikt daarnaast over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer inzicht en controle over uw printkosten

Met Purchase & Click van Brother Managed Print Service beschikt u over een systeem om zonder extra inspanning of kosten uw printers te beheren.
U heeft volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die u afdrukt. Daarnaast is Brother Managed Print Service toegankelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat er standaard geen minimumaantal afdrukken vereist is en er een op maat gesneden oplossing wordt geboden.

Automatisch verbruiksartikelen bestellen

Met Purchase & Click kunt u via uw eigen pagina op de webportal precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. U geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Service inbegrepen

Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract. Brother beschikt over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren. Mocht het nodig zijn dan komen wij de volgende werkdag (NBD, Next Business Day) op locatie het probleem verhelpen.

Brother Printers

Brother All In One printers

De voordelen van Purchase & Click

 • Alleen betalen voor de afdrukken die u maakt
 • Inzicht in uw printgedrag- en behoeften
 • Beschikking over de modernste printtechnologie
 • Inzicht in de kosten
 • Meer efficiency en hogere productiviteit
 • Minimale downtime bij storingen
 • Next Business Day service inbegrepen
 • Automatische levering van verbruiksartikelen
 • Ervaren ondersteuning via onze professionele Business support
 • Optionele trainingen beschikbaar
 • Recyclingprogramma voor een beter afvalbeheer

Zo werkt het

Met 3 simpele stappen uw printkosten verlagen en uw huidige printproces verbeteren.

1. Een van onze Managed Print Servicepartners zal uw huidige printerpark en printbehoeften beoordelen en advies geven over de oplossing die het beste bij u past.
2. Indien gewenst kan deze partner u begeleiden bij het implementeren van eventuele veranderingen of het installeren van de printers.
3. Tot slot zal onze partner u blijven ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige printoplossing.

Download de brochure

 

 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Kyocera

Kyocera print en document oplossingen CCO is Kyocera Business Partner. Dat betekent voor u een onafhankelijke, gecertificeerde leverancier van producten en diensten. Vanwege onze directe… Lees verder