Kyocera print en document oplossingen

CCO is Kyocera Business Partner. Dat betekent voor u een onafhankelijke, gecertificeerde leverancier van producten en diensten. Vanwege onze directe lijnen met Kyocera Nederland hebben wij altijd up to date kennis in huis. Daarnaast zijn wij flexibel en krijgt u de snelle service die u van ons gewend bent.

Office document solutions

Zoals in ieder bedrijf, zal ook in uw bedrijf meer papier en meer digitale documenten gebruikt worden dan voorheen. Hoe beheert u die overweldigende hoeveelheid documenten?
Om deze uitdaging aan te kunnen, heeft u een partner nodig met ervaring in het verwerken van documenten. Als specialist in machines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan Kyocera ieder bedrijf helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Immers: iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften.

Kyocera biedt een groot aantal oplossingen die zelfs de meest kritische bedrijfseigenaren, kopers en IT-managers zullen overtuigen. Verbeter uw processen en verlaag uw documentuitvoer- en verwerkingskosten met de solutions van Kyocera.

Meer informatie

Total Cost of Ownership

Bij de aanschaf van printers en multifunctionals bent u wellicht geneigd op aanschafprijs te beslissen. Echter, voor een goede beslissing kunt u het beste een Total Cost of Ownership (TCO) berekening maken. Daarin worden naast de aanschafprijs ook de bijbehorende kosten van gebruik, verbruik en behoud meegewogen, zowel de directe als de indirecte kosten. Daarmee weet u ook in de toekomst zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Wij helpen u om uw behoeftes te onderzoeken en een perfect passende oplossing te vinden.

Pro Rato kleur systeem

Betaal alleen voor de kleur die u werkelijk gebruikt. Kyocera ECOSYS A4 kleurenprinters en -multifunctionals, TASKalfa kleurenmultifunctionals en A3 kleurenprinters hebben vier tellers, waarvan drie kleurentellers, aan boord. Deze drie kleurentellers registreren het werkelijke kleurgebruik per afdruk. Hierdoor kunt u tot wel 75% besparen op kleurprinten.

Basiskleur, office kleur of creatief office kleur; elke afdruk die u maakt valt in een van de drie niveaus en wordt apart geteld door de bijbehorende teller. U betaalt dus per afdruk voor de hoeveelheid kleur die u gebruikt!

Kyocera Leasen

Elke ondernemer kan zijn eigen redenen hebben om bepaalde productiemiddelen niet te kopen, maar te leasen. Nieuwe investeringen leggen altijd beslag op uw liquiditeiten of bankfaciliteiten. Via Operationele Lease biedt Kyocera Document Solutions Nederland B.V. u de mogelijkheid om zonder investering over de modernste apparatuur te beschikken door middel van leasen. U betaalt vooraf een vast afgesproken bedrag inclusief machine, verbruiksmaterialen en service. Zo’n eenvoudige en heldere prijsafspraak maakt de kosten inzichtelijk: u weet precies waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Onderhoud en support

Door onze eigen technische dienst reageren wij snel op uw verzoek en verhelpen wij de problemen aan uw machine. Onze technici zijn gecertificeerd voor garantiereparaties. Flexibiliteit en adequaat schakelen onderscheiden ons van de concurrentie.

Demo showroom

Wilt u ervaren hoe een Kyocera printer/kopieermachine is? Hoe snel deze print of hoe de kleuren eruit zien? In onze showroom in Oosterhout hebben wij verschillende modellen staan. Ze functioneren volledig en u kunt alle vragen stellen aan de product experts. Bel ons voor een afspraak.

 
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


Brother

Brother Managed Print Service Met Brother Managed Print Service heeft u de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van uw volledige printerpark te verbeteren en tevens… Lees verder