CCO Online Support

CCO Automatisering BV levert support op afstand via het internet. Klik op het icoon hieronder:
 

Klik hier voor online support.

Hoe werkt het?

Download het TeamViewer bestand via bovenstaande link. Kies (wanneer mogelijk) direct voor uitvoeren, of sla anders het programma op op een locatie vanwaar u het programma kunt uitvoeren.

Wanneer het programma opent wordt een ID en een wachtwoord getoond. Geef het ID en het wachtwoord door aan de supportmedewerker en hij of zij zal vervolgens op uw PC of MAC mee kunnen kijken, de muis kunnen bedienen en invoer verzorgen via het toetsenbord.

Let op!

Geef nooit andere wachtwoorden of inloggegevens aan supportmedewerkers. Wij zullen u altijd vragen zelf wachtwoorden in te voeren. Zorg er tevens voor dat u geen persoonlijke zaken open hebt staan en geef het aan wanneer u liever zelf muis en/of toetsenbord wenst te bedienen, wij zullen dan geen acties uitvoeren op uw systeem en alleen meekijken.

Kosten

Wanneer u een beheerovereenkomst heeft met CCO Automatisering dan wordt support geleverd overeenkomstig de afspraken. Wanneer u geen beheerovereenkomst heeft met CCO Automatisering helpen wij u uiteraard toch graag en ook dan is support op afstand mogelijk. Support wordt dan geleverd tegen het standaard uurtarief van CCO Automatisering.

 

Neem contact met mij op

 


Deel deze pagina


Vacatures

Vacatures Open sollicitaties zijn altijd welkom, gebruik hiervoor het contactformulier. Vacature Support Engineer Organisatie CCO Automatisering beheert voor een groot aantal klanten… Lees verder

Blog

ICT Blog CCO deelt haar expertise graag met u via het ICT blog. De ICT diensten van CCO Automatisering bieden voor elke ICT uitdaging een oplossing. Hieronder treft u een overzicht… Lees verder