WiFi Oplossingen

Vandaag de dag hebben veel organisaties baat bij het aanbieden van draadloos internet aan hun gasten, bezoekers of werknemers. Zij bieden mobiele toegang tot email, tot het internet en tot andere netwerkbronnen; waar de gebruiker zich ook bevindt.

De toename van apparatuur met ingebouwde WiFi functionaliteit in privé- en bedrijfsleven, het aantal ‘mobiele werkers’ en de wereldwijde beschikbaarheid van WiFi services in openbare ruimten zorgen ervoor dat de behoeften om WiFi te gebruiken voor de dagelijkse netwerk verbindingen enorm zijn.

Om aan deze WiFi behoefte te kunnen voldoen is het belangrijk om zekerheid en eenvoud te bieden bij het gebruik van WiFi in het algemeen en internettoegang voor bezoekers, door middel van WiFi Hotspots in het bijzonder.

WiFi hotspots oplossingen zijn speciaal gecreëerd voor o.a. kantoren, hotels, scholen & colleges, sportscholen, zorginstellingen en uitgaansgelegenheden. WiFi hotspots stellen bedrijven in staat bezoekers desgewenst onmiddellijk en probleemloos WiFi internet toegang te bieden. Het is een complete oplossing van hoge kwaliteit, ontworpen voor eenvoudige installatie en een hoge veiligheid.

WiFi oplossingen hebben een ongeëvenaard gebruikersgemak, u hoeft geen vouchers of accounts te creëren. Uw bezoekers melden zich via internet aan voor draadloze internet toegang.

Meer informatie

Een goed WiFi netwerk is maatwerk

Dat betekent dat het willekeurig plaatsen van een aantal access points niet voldoende is om een optimaal netwerk te kunnen plaatsen. Voordat er een gedegen betrouwbaar netwerk geplaatst kan worden, dienen er metingen uitgevoerd te worden. Ook is het aan te raden om niet te bezuinigen op de juiste access points. Door gebruik te maken van de nieuwste WiFi hardware verzekert u zichzelf ervan dat u geen klachten ontvangt van uw gasten.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


VoIP

VoIP Hosted Telefonie Dankzij VoIP, het bellenvia internet,hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. CCO Hosted Telefonie… Lees verder

Print & Document

Print en document oplossingen CCO kan u diverse Print & Document oplossingen adviseren. Wij zijn zowel Kyocera als Brother Business Partner. Dat betekent voor u een onafhankelijke,… Lees verder