WiFi Stappenplan

CCO Automatisering ontwerpt en implementeert draadloze netwerken. Onze specialisatie in draadloze netwerktechnologie resulteert in een optimaal ontwerp en implementatie, gebaseerd op uw specifieke situatie, wensen en eisen. Het traject bestaat uit vier stappen.

Stap 1: Advies

CCO Automatisering adviseert klanten die overwegen om draadloos te gaan werken of die reeds een draadloze infrastructuur hebben.

Stap 2: Site Survey

De site survey is de eerste stap om tot een betrouwbaar draadloos netwerk te komen. Doel ervan is om het type, de hoeveelheid en de positionering van de hardware vast te stellen. Tevens volgt hieruit een investeringsoverzicht.


(plattegrond WiFi signaal dekking)

Stap 3: Ontwerp

CCO Automatisering verzorgt het ontwerp, wat door middel van documentatie wordt onderbouwd. Op deze wijze bent u op de hoogte van de in te zetten componenten, de configuraties en/of aan te brengen wijzigingen.

Stap 4: Implementatie

De implementatie wordt altijd volgens een technisch ontwerp uitgevoerd. Tijdens de implementatie worden de verschillende componenten geconfigureerd en eventueel gemigreerd. De implementatie wordt afgesloten met een testfase om te verifiëren of aan de gestelde eisen wordt voldaan. Daarna wordt het netwerk opgeleverd met documentatie. Indien gewenst kan CCO Automatisering tevens de bekabeling en installatie van de apparatuur voor u verzorgen.
 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


WiFi Hotspots

WiFi Hotspots Vandaag de dag hebben veel organisaties baat bij het aanbieden van draadloos internet, door gebruik van WiFi Hotspots, aan hun gasten, bezoekers of werknemers. Zij bieden… Lees verder

Cloud Managed WiFi

Cloud Managed WiFi Cloud Managed WiFi is het centraal beheer van uw WiFi-netwerk. Hierdoor kan er controle worden verkregen op alle gebruikers, devices en het verkeer op het draadloze… Lees verder