WiFi Hardware

CCO Automatisering BV biedt WiFi oplossingen die op de nieuwste technologieën zijn gebaseerd.

Aruba Networks

Aruba Networks is een van 's werelds grootste wireless LAN fabrikanten. Zij bieden controller based oplossingen en virtual/controller-less oplossingen, genaamd "Instant Access Points". Met Aruba Instant is men in staat zowel een zeer kleine omgeving (1 of 2 Access Points) als grote Enterprise omgevingen te bouwen, zonder noodzaak van additionele management producten. Hoewel de Instant een zeer volledige management gui (graphical user interface) heeft, bestaat er een mooie mogelijkheid om verschillende Instant-netwerken te managen via de cloud.

CCO Webshop

Ubiquiti

Ubiquiti levert met de Unifi-lijn interessante, centraal te beheren access point modellen. UniFi van Ubiquiti is een revolutionair enterprise WiFi systeem dat onbeperkt schaalbaar is en zeer goede prestaties levert. In tegenstelling tot traditionele enterprise WiFi systemen die gebruik maken van hardware WiFi-schakelaar, maakt UniFi gebruik van een virtuele client / server-applicatie waardoorgeen extra hardware nodig is voor het beheer. Nadat de UniFi-server is geïnstalleerd op een computer, kan de UniFi controller worden benaderd door middel van een webbrowser. 

Meraki

Meraki biedt wireless netwerken met krachtig en intuïtief gecentraliseerd beheer via de cloud. Meraki elimineert hiermee de kosten en complexiteit van traditionele on-site controllers. Met Meraki's cloud-oplossing beheert u gedistribueerde multi-site netwerken zonder dat er iemand fysiek hoeft te sleutelen aan de access points. Meraki access points zijn uitermate geschikt voor drukke, veeleisende omgevingen waar veel apparaten gebruik maken van het draadloze netwerk. Meraki biedt veiligheid, gebruikersgemak en eenvoudig te managen gastentoegang zonder extra hardware, licenties of complexe VLAN configuraties. Meraki’s ingebouwde firewall en DHCP server bieden een complete oplossing, zodat uw LAN en andere cliënten beschermt zijn tegen virussen of informatielekken.

 

Neem contact met mij op


Deel deze pagina


WiFi Hotspots

WiFi Hotspots Vandaag de dag hebben veel organisaties baat bij het aanbieden van draadloos internet, door gebruik van WiFi Hotspots, aan hun gasten, bezoekers of werknemers. Zij bieden… Lees verder

Cloud Managed WiFi

Cloud Managed WiFi Cloud Managed WiFi is het centraal beheer van uw WiFi-netwerk. Hierdoor kan er controle worden verkregen op alle gebruikers, devices en het verkeer op het draadloze… Lees verder